Σαπούνια

Χειροποίητο σαπούνι με Αλόη & Λάδι Ελιάς

 

Χειροποίητο σαπούνι με αλόη βέρα Σύρου βιολογικής γεωργίας και λάδι ελιάς. Κατάλληλο για χέρια, πρόσωπο και σώμα .Η αλόη βέρα προσφέρει άμεση ανάκτηση της υγρασίας της επιδερμίδας. Το λάδι ελιάς είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες. Με άρωμα.
Συστατικά: βιολογική αλόη βέρα ,έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, λάδι καρύδας

 

 

 Χειροποίητο σαπούνι με Αλόη & Μέλι

 

Χειροποίητο σαπούνι με μέλι και αλόη βέρα Σύρου βιολογικής γεωργίας. Κατάλληλο για χέρια, πρόσωπο και σώμα. Η αλόη βέρα προσφέρει άμεση ανάκτηση της υγρασίας της επιδερμίδας, ενώ το μέλι απαλότητα και καθαρότητα . Χωρίς άρωμα.
Συστατικά: βιολογική αλόη βέρα, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, μέλι και μελισσοκέρι

 

 

Χειροποίητο σαπούνι με Αλόη & Φραγκόσυκο

 

Χειροποίητο σαπούνι με αλόη βέρα Σύρου βιολογικής γεωργίας και Φραγκόσυκο. Κατάλληλο για χέρια, πρόσωπο και σώμα. Η αλόη βέρα προσφέρει άμεση ανάκτηση της υγρασίας της επιδερμίδας ενώ το φραγκόσυκο είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές ουσίες του. Με άρωμα.
Συστατικά: βιολογική αλόη βέρα, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, έλαιο καρύδας, χυμό και έλαιο φραγκόσυκου και ρόζ άργιλο

 

 

Χειροποίητο scrub με Αλόη & Κουκούτσι Ελιάς

 

Χειροποίητο scrub με αλόη βέρα Σύρου βιολογικής γεωργίας και κουκούτσι ελιάς. Κατάλληλο για χέρια, πρόσωπο και σώμα. Η αλόη βέρα προσφέρει άμεση ανάκτηση της υγρασίας της επιδερμίδας ενώ. Το scrub απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, το περιττό σμήγμα, τα υπολείμματα και τους ρύπους που επιβαρύνουν καθημερινά την επιδερμίδα, δίχως να ερεθίζει. Χωρίς άρωμα.
Συστατικά: βιολογική αλόη βέρα ,έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, έλαιο καρύδας και τρυμμένο κουκούτσι ελιάς